Nejnovější recenze ze sekce Převodníky pro kliky
Spokojenost
Zatím krátká vyjížďka ale v pohodě, do kopců perfektní. Při převodu na vyšší pastorek občas pozdější reakce, asi záleží na poloze oválu. Nevýhodou je, že nemůžu použít vedení řetězu nad převodníkem, další zatím neznám
- Levné
- ne příliš kvalitní zpracování (z druhé strany ostré hrany)
- odírající se lak
- dostačující kvalitou
- přiměřeně levný
Dělá co má.
Již jsem jej kupoval dříve a jsem plně spokojen. Jen kdyby se mi jeden šroubek z kola nezatoulal na pivo. :-)
- funguje
Trochu lepší popis.Musel sem udělat 3mm.vymezovaci kroužek.
- Prodlužuje převody do rychla vhodné pro mírně zvlněný terén
- s klasickou čtyřpackou je kompatibilní až po úpravě pilníkem
Rozteč šroubů je stejná jako u běžné čtyřpacky, bohužel nepasuje bez odpilování cca 1-2mm těch výstupků. Asi jsem moc starej nebo co, ale pamatuju doby, kdy mtb převodník byl prostě pětipacka nebo čtyřpacka a hotovo.
Ověřena kvalita
Původně jsem si objednal převodník 48/34 ale dorazil převodník48/32. doobjednal jsem tedy převodník 34.
- Krásná barva
- Drží a krásně vypadá
Vše ok
- Váha
- Zpracování
Vypadá dobře a funguje. Je potřeba hlídat opotřebení řetězu a včas ho vyměnit, jinak je po převodníku. U mě se po výměně řetězu opotřebení projevilo "nabalováním" nového řetězu v záběru. Placka je fakt lehká a bohužel životnost je křehká, tak bacha na to ;-)
- splnil očekávání
- splnil očekávání
- Kvalitně vyrobeno
Super
- kvalita
- Náhradní kolo, lepší jak měnit celou kliku
Náhradní převodník pro kliky SR Suntour Aion 34 zubů. Není co dodat, jen pokud by byla nějaká adekvátní náhrada z pevnějšího materiálu, ale to není věc tohoto produktu ale alternativní výroby.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »