Nejnovější recenze ze sekce Převodníky pro kliky
- Velký převodník je spotřební zboží. Po 25.000 km byly zuby do špičky a musel jsem jej vyměnit. Myslím si, že ujetá vzdálenost je víc než dobrá. Materiál převodníku je Dural, takže šetříme váhu a převodník nerezaví. Velmi dobré je, že tento největší převodník se 44 zuby lze vyměnit bez nutnosti demontáže kliky s integrovanou osou. Další dva menší převodníky již bez demontáže kliky nelze vyměnit. Ale ty se tak často nepoužívají, jsou z oceli a mají dlouhou živostnost.
O žádné nevýhodě nevím.
Zvykám si. Je potřeba se naučit šlapat.
Ve švihu při lehčí zátěži to cuká nohama. V kopci z toho mám docela příjemný pocit.
Velký převodník jsem nechal kulatý a připadá mi to jako dobrá kombinace. S přesmykačem nejsou problémy
- ochrani carbonove kliky
- Původně převody 50-34 / 11-28 plánovaná změna na 52-36 / 11-32 se záměrem s měnší námahou vyjet větší kopec a rychleji jet z kopce, zakoupený převodník plní očekávané pro realizaci tohoto záměru
nemá náběžné zuby
- Montáž bez problémů
- nemusím kupovat cele kliky
- rozsah převodů
Pasuje na kliky z Decathlonu.
- Jednoduchá výměna za původní.
- Jednoduchá výměna za původní
- Dostatečná kvalita
- dobrá cena
Šlape skvěle.
Plní to co má.
Zatím funguje bez problémů a plní to co má
Spokojenost.
- Vse ok
- Vse ok
- Méně alternativních výrobců než u Shimana
- Super cena/kvalita
Velmi lehký, oproti originálu na pavouku skoro dvojnásob. Kvalita taky na vysoké úrovni. Takže vše OK. Cena je bohužel vyšší.
- Kvalitní náhrada ojetého převodu
- Sedí na Shimano Deoro
Spokojenost
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »