Nejnovější recenze ze sekce Převodníky pro kliky
- ocel
- vydrzi vecnost, retez nepada.
- nepocita s presmykacem
Z nazvu to vypliva le neda se pouzivat s presmykacem.
Ale, pokud se vyvrta nekolik direk, daji se tam nejte, pak uz jo. Dokonce radi lepe nez OEM.
Velkym plusem je ze je ta ocel. Vydrzi vecnost, i kdyz ho mlatite o sutry.
- dlouho vydrzi, moc nestoji
Duralovy prevodniky jsou sice lechky ale dlouho nevydrzi.
Tento vazi o par gramu vic ale vydrzi vecnost.
Plus stoje jen par kacek.
- Malo zubov
ok
Nejlevnější, co jsem našel a funguje super.
Pastorek po opotřebení lze otočit a tím zdvojnásobit jeho užití
Ok
Ok
- Přesný
- Ovál má především při stoupání perfektní projev
- Řetěz nepadá
- funguje, jak má
- německá kvalita
Ocelový (těžký) převodník na zimu. Funguje dle očekávání docela dobře. Vyobrazení zde ovšem neodpovídá reálnému designu, nevadí, ale někoho by mohlo mást ....
- Váha (ano je to ocel ....)
Požívám ho od podzimu do jara (spolu s řetězem PC-1110). Je to těžké, ale vydrží a funguje docela fajn.
- Oproti originálu větší vůle v zámcích kliky, ale ničemu to nevadí.
- Řetěz perfektně drží
- Lepší šlapání při pomalejší kadenci.
- Na klikách NX Eagle má zápust šroubů moc vysoko hranu a 3 aretační šrouby se opírají pouze o převodník asi o milimetr nad klikou. takže šroub se opírá pouze o polovinu hlavy šroubu. Na funkci to vliv nemá, ale není to asi optimální.
- výborná cena
na stránkách prodejce byl popis i s mírou řetězové linky na určité délce osy, kupoval jsem podle toho. snad dlouho vydrží.
- funguje
Kvalita bezva ale hodnocení k prdu.Je to vyšlá série
Splňuje co má, kvalita dobrá-spokojenost
- Kvalita zpracování
- Nová technologie
- Složitost instalace
- Nutnost mít speciální nářadí
Původní technologie Shimana bylo uchycení 4 šrouby, které stačilo povolit, sundat převodník přes kliku a nasadit jiný. Nebylo vůbec nutné povolovat kliky a vyndávat je ze středu. Při instalaci převodníku z novou technologií jsem se fakt vytočil. Musíte povolit kliky a demontovat je ze středových misek úplně mimo kolo, a pak to přijde. Zjistíte, že abyste povolili převodník, musíte si k tomu koupit speciální stahovák s tisícihranem - ne, není to ten stejný jako na misky Hollowtech II. Takže dáte další chcca 500 Kč za nářadí, které použijete jen občas. Tento technický "pokrok" jsem opravdu nepochopil. Zřejmě šlo jen o upsale. Výsledek = nesmyslná technologie, složitější instalace a nutnost dokoupit nářadí. Gratuluju inženýrům z Shimana ;)
Objednal jsem dle manuálu kola, kde byla chyba v počtu zubů, bylo bez problému vráceno.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »