Nejnovější recenze ze sekce Převodníky pro kliky
- funguje
- 3. kus = spokojnost v priebehu 5 rokov
- prekvapivo aj cena, postupne sa znizila
- Race Face s NW prevodníkmi je na trhu snad najdlhsie
- dostupnost najpozadovanejsich rozmerov v ciernej verzii
3. sada, 3. kus. 2x na MTB na 1x systeme vlastnej vyroby (kombinacie). 1 kus aj na gravel biku. Prekvapivo, aj napriek mensim zubom ako ini výrobcovia, nikdy mi retaz nepadla. Absolutna spokojnost. Flip-flop dizajn, jedna strana je potlacena grafikou pre minimalistov, druha ma toho viac. Najmensie rozmery 104 BCD 30z maju integrovanu, korigovanu retazovu linku (netreba dodatocne podlozky, je to ale indivindi). Vydrz super, pouzival som v terene aj ceste. Na ceste, na gravelbiku, nie na pedelec-u, kludne aj 10000 km, pri obcasnom mazani. Odporucam mat Shadow prehazku, na dalsom stroji mam X0 2015. Na graveli Shimano 105 2016 so slabuckou pruzinou. Retaz nepadla, len retaz bucha do retazovej vzpery na nerovnostiach. Momentalne testujem aj MAX1, nakolko RF s poctom zubov vtedy nebol dostupny v ciernej farbe. A uz sa mi z DE, UK ci Ali nechce objednavat (postovne a neistoty :). Jo, 10-12speed pouzivam na 9 speed bez problemov. Ideal by bol NW ocel so zhodnou profiláciou a cenou. Na dalsom oldschool 26er biku (I mean priemer kolesa 26) som inac mal, este daaaaavno, pred 1x systémami, ocelovy, nieNW, obycajny prevodnik 33z od Surly. S XT 2012 prehazkou. S klasickou 8sp kazetou 11-32. Uplne skoro v poho :). Okrem siahlo-dlho tiahlych kopcov v Nizky Tatrách, Fatre. Tam to chce aspon 11-40/32-34 pre 26er, resp. na 29er 11-40/30-32, na relativne dobru kondicku. Zdar.
- Campa
- kvalita
- kvalita
- Spickove zpracovani
- Vaha do 50g
- Krasa
- Kvalitni srouby
- Nechal jsem si nákup schválit, zda bude pasovat na mé kliky. V obchodě odepsali, že ano. Nebyla to pravda převodník jsem musel upravit pilníkem. Nu co už, teď funguje jak má :o)
U převodníků by mohl být uvedený odkaz na rozměry. Rád bych si koupil i velký a malý talíř. Nemám odvahu.
- Prostě originál, není co řešit.
Čas ukáže, zatím dělá co má.
- rychlá montáž
- nelze dát opačně - označenou zoubkem, který patří pod kliku
- nízká váha
- černé provedení - pro černé kolo je to nejdůležitější věc
- černá barva se rychle oloupe ze zubů
- osobně jsem tedy nepoznal rozdíl nebo je velmi malý
- více zatěžuje přehazovačku díky svému tvaru
Na kole jezdím již delší dobu a chtěl jsem zkusit něco nového. Po několika km zatím nevidím úplný rozdíl oproti klasickému převodníku. Přijde mi to stejné, jen je třeba trochu jinak šlapat. Osobně bych příště nekoupil znovu, raději bych experimentoval s menším nebo větším počtem zubů klasického převodníku. Je to ale jen můj názor a je na každém zda těch cca 1200,- investovat a doufat...
- sedi .pekny dizajn
- super
super komponent
- skvělý pocit při šlapání, kdy máte pocit, že šlapete skutečně do kruhu, a na každou nohou zvlášť
- úspora hmotnosti (v mém případě téměř 400 g)
- zlepšení efektivity šlapání (zvládnu asi o jeden pastorek těžší převod)
- červený design ladí k barvě kola :)
- lehce vyšší cena
- pokud člověk použije 30T převodník na původní 2X kliky (Shimano), tak si musí dokoupit delší 11mm šrouby, které se obtížně shánějí
- výrobek je bez návodu, je proto nutné si prostudovat webové stránky
Plní co očekávám
- materiál nic moc
- Nízká cena
Převodník je určen pro MTB kliky Shimano SLX. Řazení je bez problémů i při diferenci mezi převodníky 14 zubů. Je to levnější řešení jak získat "lehčí" převod než měnit kazetu vzadu.
- Jediný obchod v republice, který měl díly v nabídce
- Kvalitní zpracování, dlouhá životnost.
- Snadná montáž.
- Drží řetěz na svém místě, nepadá ani v náročném terénu.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »